Nybro Brukshundklubb har funnits sedan 1956 och finns i Kristvallabrun cirka 1 mil utanför Nybro tätort. (Karta)

Här finns en klubbstuga, en stor fin träningsplan samt utrustning till många grenar inom hundsporten. Vid klubben finns fin skog med stigar för rastning före och efter aktivitet. 

Vid mörkare årstider finns belysning att slå på och det finns även tillgång till vatten utomhus när det är varmt.

Alla är välkomna till klubben; oavsett hundras, intresse och ambition. Här kan du aktivera din hund, gå kurs, träna, tävla eller bara träffa likasinnade över en fika. Det gemensamma intresset är hunden. Medlemmarna utgör klubben, bli medlem du också - med ditt medlemskap stöttar du verksamheten och bidrar till ett aktivt hundliv i Nybro. 

Välkommen!

Styrelsen

Styrelsen, som väljs av medlemmarna, leder klubben och består av nio representanter. Vill du komma i kontakt med styrelsen eller vill veta mer om vilka de är kan du läsa mer här:  Vår verksamhet -> Styrelsen.

Klubbens styrdokument och protokoll finns under fliken Vår verksamhet -> Dokument.

Kommittéer

I klubben finns ett antal kommittéer vilka ansvarar och verkar för sin respektive gren. De sköter budget och planering, anordnar träningar, tävlingar och annat. 

Kurser

Klubbens duktiga instruktörer håller i de kurser som klubben anordnar. För att se vilka kurser som är på gång hittar du här Kurser -> Anmäl dig till kurs här.

Utöver kurser och tävlingar anordnar klubben medlemsaktiviteter som gemensamma träningar, medlemsmöten och mycket annat.

Slutligen, om du inte redan är medlem, kom och bli en del av gemenskapen och verka för ett aktivt hundliv i Nybro!

Mer information om medlemskapet hittar du här Vår verksamhet -> Bli medlem.