Årets utmärkelser

Du ansöker själv till Årets Hund genom att skicka dina tävlingsresultat till NBK. Information om när det är dags att söka Finns på Facebook och på hemsidan i god tid innan tiden går ut. 

Ansökan ska innehålla ditt namn, hundens namn och registreringsnummer, tävlingsresultat och datum. 

Alla pristagare offentliggörs och gratuleras på klubbens årsmöte!

Förtjänsttecken från SBK

Uppskattade funktionärer eller representanter kan nomineras till Svenska Brukshundklubbens förtjänsttecken i brons, silver och guld.

Brukshundklubbens förtjänsttecken kan tilldelas funktionär eller annan person som på ett förtjänstfullt sätt medverkat i klubbens verksamhet under en tid av minst fem år.

Förtjänsttecknet delas ut i brons,  silver och tredje gången i guld. Mellan första, andra respektive tredje tilldelningen ska förflyta en tid av minst fem år.

Skicka in din nominering till Styrelsen

Förtjänsttecken delas ut under klubbens årsmöte.

 

Agility SM 2019

Vinst och lag-guld i large-klassen gick till laget Glada Laxarna där våran Bo Glimholt med Alix och Rebecka Glimholt med Izo tävlar tillsammans med Per Johansson med Z från Saxnäs BK och Paul Bjurehag med Sanna som tävlar för SAgiK. En fantastisk prestation, stort grattis!

Birgitta Hermansson och Hicka tävlade individuellt i medium-klassen och kvalade till finalen där de knep en femteplats. Stort grattis!

 

Go Back