Berth Ljunggren
Utbildning:
SBK- Lärare i Hundtjänst
SBK-A Instruktör
Fördjupad raskunskap
Drillad av Sven Järverud
Om mig:
Utbildad SBK-lärare. Min fjärde tävlingshund (2 Rottisar och 2 Holländska Herdehundar) i elitklass spår och sök. Ny i familjen är min sambos jaktgolden retriever Viggo, en mycket trevlig mjuk och lättlärd bekantskap. Meriter: 2a plac NM för Rottweiler - Holländare Hero 13 placering spår SM 2005- Holländare Ewill 2a reserv på spår SM 2014. Ewill Brukschampion 2014 - 10 certifikat i Bruks. Min absoluta Guru är Sven Järverud som jag haft äran att få träna med i många år. Hans positiva och associativa stegvisa inlärningsmetod är det, enligt mig, bästa och varaktigaste sättet att träna hund på.
Diana Krell
Utbildning:
Agilityinstruktör A1, 1999) A2 (2004)
Rallylydnadsinstruktör 2008 (ej SBK)
Ellen Knutsson
Utbildning:
SBK allmänlydnadsinstruktör
Ledarutveckling steg 1 och 2
Mentalkunskap steg 1
SBK specialkurs valp
Fördjupad raskunskap
Om mig:
Jag har två flatcoated retriever hanar. Den äldsta heter Nelson och den yngsta heter Cosmo. Nelson och jag är godkända i lägre klass sök, upplyttade till nya lydnadsklass 2 och rallylydnadens mästareklass. Cosmo håller jag på och utbildar till tjänstehund inom räddningen och vi har klarat delprov 2. Han tävlas även i startklass i lydnad och nybörjareklass i rallylydnad och tränas inför start i brukssöket. Cosmo är även blodgivare på Läckeby Djurklinik som han tagit över efter "brorsan" Nelson som nu blivit för gammal för att ge blod.
Eva Vinrot
Utbildning:
Studiefrämjandets L 1
Mentalkunskapskurs, M 1
Grundmodul - Instruktörsutbildning
Allmänlydnad steg 1
Om mig:
Har en svart schnauzer (hette tidigare mellanschnauzer), Fabbe, som är född 2013. Vi tränar lydnad, agility, rallylydnad och spår.
Gunilla Olsson
Utbildning:
SBK Handledarutbildning
SBK-B instruktör
SBK instruktör
Fördjupad Raskunskap
Ledarutveckling steg 1,2 o 3
Mentalkunskap steg 1 o 3
SBK specialkurs Valp
SBK specialkurs Sök
SBK specialkurs Spår
Om mig:
Nuvarande hundar är en Shiba och en Perro de agua Espanol. Tidigare har jag haft New foundlandshund och ett par Berner sennenhundar. Av rasvalet kan man väl uttyda att jag inte är speciellt tävlingsinriktad, men jag har varit ute och tävlat med alla utom med min första New foundland. Vi har provat Bruksspår, Lydnad, Agility, Rallylydnad och arbetsprov för sennenhundar. Allt lika roligt. Tycker det är väldigt roligt med hundar, att träna olika typer av hundar och att klura ut hur man ska träna just den individen.
Lina Holmström
Utbildning:
Hjälpinstruktör
Madelaine "Madde" Håkansson
Utbildning:
Agilityinstruktör
Susanne Gustavsson
Utbildning:
Instruktör allmänlydnad steg 1
Instruktör allmänlydnad steg 2 (problembeteenden och lösningar)
Tävlingsledare Lydnad/Bruks
Lydnads domare II