Brukshelg 13-15/8

2021-03-05 -- 12:16

Kursen är fullbokad men du kan anmäla dig som reserv.

Välkommen med din anmälan till eva.vinrot@ev-konsult.se

Vi har bjudit in Karin Haglund som bedriver Karins hundservice.

Hon ska drilla oss i både brukslydnad och spår.

Karin har lång erfarenhet av hund och har

deltagit i både SM och NM i spår, hennes ”gammelhund” ARN är SE LCH och SE SPCH samt uppflyttad till elitklass i sök. Han används även vid andjakt.

Se mer information på hennes hemsida

När 13-15 augusti 2021

Var Klubbens anläggning i Kristvallabrunn

Upplägg

Vi träffas på kvällen  fredagen den 13 för presentation och fika. På lördagen kör vi halva dagen med specialmoment och halva med brukslydnad. Söndagen kör vi halva dagen med specialmoment  och halva med brukslydnad.  Pga. Corona kan vi endast erbjuda 7 platser.

Pris

Pris för hela helgen är 3 000 kr. I priset ingår mat— fika fredag kväll, lördag och söndag, frukost lördag och söndag, middag på lördagskvällen. Det ingår också ställplats för husbil, husvagn eller tält på klubbens område (ej el).

Anmälan öppnar lördagen den 20 februari kl. 12:00 och stängs den 6 mars kl. 20.00. Skicka din anmälan via mejl till eva.vinrot@ev-konsult.se, den ska innehålla personnummer (för rapportering till studiefrämjandet), ev allergier samt en presentation av vad du gjort med din hund tidigare. Anmälan är bindande, betalas till pg 211613-5 eller swish 123 390 77 22. Nybro BKs medlemmar har förtur. Om lägret inte fylls kan vi ta in personer från andra SBK klubbar.

Bifogade filer

Kommande