Grundläggande intensivhelg i SBK specialsök 5-6 februari

2022-01-04 -- 13:55

Fullbokad: Det går att sätta upp sig som reserv.

Om kursen: Vi kommer att gå igenom teoretiskt vad specialsök är, historik men även syftet med specialsök inom SBK. Därefter kommer vi att köra praktiska övningar. Vi kommer att gå igenom hur man lär in sök av Kong på olika sätt beroende på hund/individ samt hur man kan läsa och motivera sin hund i arbetet. Vi kommer träna en hund i taget, övriga tittar på under tiden. Fika och lunch ingår.

Tider: 09.00- ca 16.00

Avgift: 1800kr

Antal deltagare: 6 st

Var: I Nybros hundhall, hur du hittar hit ser du här: https://nybrohundhall.se/hitta-hit

Observera att temperaturen i hallen är ca 16 grader.

Specialsöksinstruktör: Monica Matysiak

För att gå denna kurs måste du vara medlem i Nybro Brukshundklubb

Anmälan görs till Ellen Knutsson via mejl: ellen.knutsson@hotmail.com , skriv i anmälan om du har några allergier eller behöver specialkost. Anmälan är helt komplett först när betalning inkommit.

Anmälan och avgiften ska vara klubben tillhanda senast 23 januari. Avgiften betalas in på klubbens plusgiro 211613-5 eller swish 123 390 77 22. Skriv specialsök och ditt namn i meddelandet.

Här kommer lite kort info om Monica:

Hon är utbildad specialsöksinstruktör, provledare specialsök och har hållit kurser inom SBK specialsök sedan 2017. Hon är även aktiv inom andra grenar inom SBK. Hon har i dagsläget 6 hundar hemma tillsammans med sin sambo, varav två är EU certifierade sprängmedelshundar. Hon har även jobbat aktivt med sprängmedelshundar.

Kommande

Swish