Kommittéen består av

Namn  
Madde Håkansson Sammankallande
Madeleine "Madde" Palo  
Åsa Kronborg  
Stefan Svensson  

Träna med oss

Står det en numrerad bana uppe så är du välkommen att träna på den. Du får gärna bygga om, men numrera då om banan och plocka undan överflödiga hinder, så alla som vill kan träna på den nya banan.

För att använda hinderparken ska du vara medlem och ha gått minst en nybörjarkurs eller ha motsvarande kunskap om agility. Agility är roligt men också krävande för hunden, så för att undvika skadade hundar eller förstörda hinder så ska de som tränar ha grundläggande agilitykunskaper.

Här hittar du tider för våra gemensamma träningar

Hinderparken

Vi har en fantastiskt fin hinderpark på klubben som vi håller uppdaterad och fräsch tillsammans. Varenda hinder har vi medlemmar, dvs du och jag jobbat hårt ideellt för att kunna köpa in - så vi är väldigt rädda om dom.

Ordning och reda

Hinder som inte används i banor eller kombinationer ska plockas åt sidan, längst med staketet, så slipper det se stökigt ut. Det är mycket trevligare och roligare att komma ner och träna när det är ordning och reda på planen. Då kan man lägga sin tid på att träna hund!

När vi lyfter sandsäckar och tunnlar, dra dem inte på marken för att minska slitage och skona gräsmattan.

Vinterförvaring

Vi plockar in vissa hinder för vinterförvaring när det är dags, vi flaggar för det på Facebook Agilityträning Nybro samt på hemsidan. Efter det datumet får endast de hinder som står på gräsmattan användas. 

REGLER OM LÖPTIKAR PÅ AGILITYBANAN

Det är tillåtet med löptikar på agilitytävling, därför tycker att det är lika bra att hundarna vänjer sig vid doften från början. Men att man visar sina träningskompisar ömsesidig respekt t.ex. att hålla lite avstånd eller att inte låta sin löptik kissa på träningsområdet.

Tikskydd kan användas vid träning på kontaktfältshinder

Tävlingar

Läs mer om våra tävlingar och hur du anmäler dig här

Välkommen!