Bli medlem!

Funderar du på att gå med i Nybro Brukshundklubb?

Hör av dig till klubbens medlemsansvarige, Ellen Knutsson, tel. 070-3468068, e-post utbildning@nybrobk.se eller kom ut och hälsa på oss.

Har du redan bestämt dig så kan du betala in medlemsavgiften enligt tabellen nedan via vårt plusgiro eller via Swish.

Ange ditt personnummer (10 siffror) namn, adress, medlemsnummer (alt: ny medlem) samt e-post adress.

Vad får du för medlemsavgiften?

• Du får vara med på våra kurser
  • Du får tillgång till vår klubbstuga
  • Du kan hjälpa till på tävlingar om du vill
  • Du får själv tävla med din hund
  • Du är försäkrad:
    - När du går på kurs
    - När du tränar på klubben
    - När du är funktionär på tävlingar
  • Du får klubb information
  • Du får SBK's tidning "Brukshunden" som utkommer med 6 nummer/år

Medlemskortet

Ändra din adress, skriv ut ditt medlemsbevis eller avsluta ditt medlemskap. Mina sidor ger dig åtkomst till dina egna uppgifter i Svenska Brukshundklubbens medlemssystem.

Snabblänkar:
- Logga in på Mina sidor
- Registrera mig på "Mina Sidor"

Källa: Svenska Brukshundklubben

Vad kostar det?

Medlemsformer Avgift
Ordinarie medlem (inkl. klubbavgift) 530:-
Familjemedlem 100:-
Klubbavgift  130:-

Medlemsformer

Svenska Brukshundklubben har flera former av medlemskap. Välj den medlemsform som passar dig!

Medlemsavgift

I medlemsavgiften till Svenska Brukshundklubben ingår en förbundsavgift och en lokal avgift. Båda avgifterna betalas samtidigt.

Alla medlemskap är fullgoda och ger samma rättigheter.

Förbundsavgiften är 400 kronor per år inom Sverige. I den ingår bland annat sex nummer av tidningen Brukshunden. Den lokala avgiften går till lokalklubben eller rasklubben. Avgiftens storlek varierar mellan klubbarna.

Första medlemsåret betalar du medlemsavgiften direkt till den lokala klubben eller rasklubben. Andra året får du en avi från förbundskansliet som hanterar din medlemsbetalning till klubben fortsättningsvis.

Ordinarie medlemskap

Ordinarie medlem betalar förbundsavgift och lokal avgift. Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar. Då betalar du bara en förbundsavgift, men lokal avgift till varje klubb som du är medlem i.

Familjemedlemskap

Familjemedlem betalar endast lokal avgift. Förutsättningen är att någon i din familj, i samma hushåll (samma adress), redan är ordinarie medlem och att du blir medlem i samma klubb eller klubbar. (I medlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden. Den skickas bara till den ordinarie medlemmen).

Ungdomsmedlemskap

Ungdomsmedlem är 6-25 år. Gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välj Svenska Brukshundklubben som specialklubb. Då blir du medlem i båda klubbarna till priset för en. Du får båda tidningarna Brukshunden och Hundsport och får ta del av båda klubbarnas aktiviteter. Samma år som du fyller 26 år kan du välja att fortsätta ditt medlemskap i Brukshundklubben. Läs mer på www.shu.se.

Källa: Svenska Brukshundklubben