Aktuella kurser

Välkommen till Nybro Brukshundklubbs kurser

Från och med januari 2018 har vi ökat samarbetet med Studiefrämjandet. Det innebär att du anmäler dig och betalar till Studiefrämjandet.

Kurser kommer att läggas ut efterhand som instruktör, dagar och tider bestäms. I tabellen nedan ser du vilka kurser som är aktuella. Vill du veta mer om kursen klickar du på den.

Du anmäler dig till kurs hos Studiefrämjandet genom att klicka på länken nedan.

För att gå kurs hos oss måste du vara medlem och hunden måste vara vaccinerad enligt SKKs bestämmelser. Om du inte redan är medlem betalar du in medlemsavgiften 530 kr till plusgiro 211613-5 eller via Swish 123 390 7722, märk inbetalningen med kursnumret och ditt namn. Medlemsavgiften måste vara betald före kursstart.

Observera att rabattsystemet är borttaget då Studiefrämjandet numer har hand om betalningen. Vi har istället sänkt kurspriset på fortsättningskurserna.

All utbildning och kursverksamhet arrangeras i samverkan med Studiefrämjandet.

Har du frågor angående kurserna? Kontakta ellen.knutsson@hotmail.com